Mini Squash Pandekager

Mini Squash Pandekager

Antal ca. 25 Pandekager | Samlet Tid ca. 30 minutter

Ingredienser

300 g/squash skåret i grove stykker

1 dl/A38 eller skyr

2/æg

2 dl/havregryn

1 dl/æblemos

1 dl/mælk

2 dl/mel

1 tsk/bagepulver

1 tsk/kardemomme

1 knivspids/salt

Evt. honning for sødere pandekager

Smør/olie til stegning på pande.

Anvisninger

  • Blend havregryn, squash, æg, æblemos og yoghurt sammen i Nutribullet blender 
  • Bland mel, bagepulver, kardemomme og salt i en skål med et piskeris
  • Tøm indholdet fra blenderen i skålen og pisk det hele sammen med mælken.
  • Varm smør eller olie på en pande og steg små pandekager (ca. 4 stk. ad gangen) 
  • Køl pandekagerne af og opbevar dem efterfølgende i lufttæt beholder i fryseren, så pandekagerne nemt kan tages op til madpakken.

 

Tilbage til blog