
Mini Squash Pandekager
Share
Antal ca. 25 Pandekager | Samlet Tid ca. 30 minutter
Ingredienser
300 g/squash skåret i grove stykker
1 dl/A38 eller skyr
2/æg
2 dl/havregryn
1 dl/æblemos
1 dl/mælk
2 dl/mel
1 tsk/bagepulver
1 tsk/kardemomme
1 knivspids/salt
Evt. honning for sødere pandekager
Smør/olie til stegning på pande.
Anvisninger
- Blend havregryn, squash, æg, æblemos og yoghurt sammen i Nutribullet blender
- Bland mel, bagepulver, kardemomme og salt i en skål med et piskeris
- Tøm indholdet fra blenderen i skålen og pisk det hele sammen med mælken.
- Varm smør eller olie på en pande og steg små pandekager (ca. 4 stk. ad gangen)
- Køl pandekagerne af og opbevar dem efterfølgende i lufttæt beholder i fryseren, så pandekagerne nemt kan tages op til madpakken.